Măsuri Ambulanță

BULETIN INFORMATIV

În contextul situației epidemiologice curente, atât pe plan național cât și internațional, pentru diminua riscul de contaminare a salariaților proprii și, implicit, protejarea capacității de intervenție operativă/structuri de suport operativ, conducerea Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud aduce la cunoștința opiniei publice județene că va implementa următoarele măsuri preventive, în ceea ce privește activitatea de relații publice :

  1. începând cu data de 19.03.2020 se limitează accesul cetățenilor în spațiile administrativ-economice ale unității, la strictul necesar, triajul persoanelor care solicită acces fiind realizat de către postul de pază de la intrarea în instituție. Această măsură se aplică în toate stațiile/substațiile/punctele de lucru ale instituției;
  2. activitatea de comunicare și relații cu publicul se va desfășura exclusiv electronic, prin intermediul:
    1. platformelor electronice: Solicitare informații publice și Petiții/Sesizări, ambele operaționalizate prin intermediul paginii web a unității, accesibilă la adresa www.ambulanțabistrițanăsăud.ro
    2. adreselor de e-mail, comunicate pe pagina web a instituției: secretariat.sajbn@gmail.com , secretariat@ambulantabistritanasaud.ro și dispecerat.sajbn@gmail.com (pentru aspectele ce țin de domeniul activității operative)
    3. prin fax, la numerele de fax  0263/217.055 (secretariat) sau 0263/217.250 (dispecerat integrat).

Ne cerem scuze cetățenilor, pentru eventualele neplăceri pe care le cauzează măsurile adoptate, dar suntem convinși că opinia publică va înțelege că aceste măsuri sunt menite pentru a securiza, în primul rând, personalul operativ de intervenție, care trebuie protejat, ca să poată interveni cât mai eficient posibil în sprijinul cetățenilor.

Vă mulțumim pentru înțelegere !

Responsabil informații publice

as. pr. Tiberiu Marius DUBROCA