”Valea Ascunsă”, medalie de aur

Medalia de aur pentru SAUVIGNON BLANC 2018 de la Crama Valea Ascunsă

În  2019 vinul nostru din soiul “SAUVIGNON BLANC – 2018” Valea Ascunsă a obţinut 2 premii importante şi suntem mândri să vi le prezentăm:

Premiul şi Diplomă:

“REGIZOR AL VINULUI: SAUVIGNON BLANC 2018” CRAMA Valea Ascunsă  – 2019

la concursul naţional “POVEŞTI CU VINURI ROMÂNEŞTI EDIŢIA IV-a, 2019” concurs realizat cu sprijinul Asociaţiei Degustătorilor De Vinuri Autorizaţi Din România

Premiu Naţional De Excelenţă şi MEDALIA DE AUR:

 “VINUL.RO: SAUVIGNON BLANC 2018” CRAMA Valea Ascunsă – 2019

în cadrul premierilor GastroArt.

Îngrijim 20 de hectare de viţă de vie, adică 93.330 de viţe, îmbăiate în câteva mii de ore de soare pe an, renăscute pe dealurile din Ascunsa, Teaca, Bistriţa-Năsăud. Pe de altă parte, suntem o cramă de familie, dotată la cele mai înalte standarde de tehnologie, cu o capacitate de producţie de 100.000 de litri pe an. Lucrăm minuţios, atent, cu drag şi bucurie, ardeleneşte dacă vreţi, ca să “distilăm” nectarul viu născut de viţele noastre. Vă invităm să ne cunoaşteţi în fiecare sticlă de Fetească albă, Fetească regală, Chardonnay, Sauvignon blanc şi Fetească neagră.

Vinurile noastre sunt produse şi îmbuteliate de crama Valea Ascunsă – vin de Teaca Valea Ascunsă a participat în cadrul celui mai mare festival de Wine & Street Food organizat la Palatul Parlamentului la data de 27 septembrie 2019 în Bucureşti câştigând MEDALIA DE AUR în cadrul acestuia, tot in cadrul festivalului sus menţionat s-au oferit 6 Mari Medalii de Aur, 35 de Medalii de Aur şi 16 Medalii de Argint ce au fost acordate vinurilor românești în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă Vinul.ro & GastroArt, peste 150 de invitaţi au fost alături de noi într-o seară festivă atât pentru lumea vinului, cât şi pentru cei din domeniul gastronomiei. În afară de vinuri, au fost acordate distincții și pentru bucătari, scriitori, edituri, restaurante și alte companii cu rezultate deosebite în sfera gastronomiei. Întregul eveniment a avut loc în legătură cu prima sărbătorire oficială a Zilei naționale a gastronomiei și vinurilor din România, legiferată ca urmare a unor demersuri inițiate în 2017 de către GastroArt.ro, Vinul.ro și Chef Nico Lontras, prin organizarea primului Congres despre gastronomia și vinurile de la noi din țară.