Mesaj Ovidiu Crețu

Comunicat de presă

Adresez mulțumirile mele celor care au înțeles gravitatea situației în care ne aflăm și s-au manifestat în conformitate cu recomandările făcute la nivel central. Sunt convins că numai astfel vom putea traversa cu bine această perioadă dificilă pe care o traversăm.

Alături de personalul medical și forțele de ordine a căror activitate este esențială în aceste zile, aduc mulțumirile mele și celor care au înțeles să contribuie cu produse sau servicii, atât de necesare în aceste zile, dar și voluntarilor fără de care multe dintre aceste donații nu ar fi ajuns în cel mai scurt timp în locurile unde sunt unde sunt atât de necesare.

O mențiune specială vreau să fac pentru Bisericile Penticostale nr. 2 Sfânta Treime, nr. 3 Filadelfia și nr. 5 Betesda, precum și pentru Protopopiatul Ortodox Bistrița, care au oferit hrană persoanelor fără adăpost aflate în centru de cazare temporară, precum și celor cazate în spațiul amenajat în incinta sălii de sport a Liceului de Muzică „Tudor Jarda”.

Pentru că Bistrița poate câștiga lupta cu noul coronavirus trebuie să fim conștienți de acest pericol și să acționăm uniți și responsabil.

Este important să respectăm, cu toții, cu strictețe recomandările Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române și să sărbătorim Sfintele Sărbători ȋn familia restrânsă!

Sărbători fericite, în pace şi sănătate !!!

 Primarul municipiului Bistriţa

Ovidiu Teodor Creţu