Muzeul vine la tine

Proiect educațional – ,,Muzeul vine la tine’’

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud anunță reluarea proiectului educațional

,,Muzeul vina la tine’’ până la finele anului 2019. Continuăm excelenta colaborarea pe care o avem cu diferite școli și cadre didactice de pe cuprinsul județului Bistrița-Năsăud, în încercarea de a aborda cât mai practic activitățile de pedagogie muzeală, prin deplasare în teritoriu a specialiștilor muzeului, la unitățile de învățământ ale județului nostru.

Vom răspunde solicitărilor venite din partea reprezentanților instituțiilor de învățământ abordând o gamă cât mai variată de teme cu conținut istoric și arheologic, adaptate diferitelor categorii de vârstă, sub forma unor prezentări sau excursii tematice într-o formulă cât mai atractivă.

Toate aceste activități sunt GRATUITE, iar acolo unde logistica școlilor nu dispune de aparatura tehnică necesară, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud o va pune la dispoziție.

Pentru aceasta Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud invită profesorii și învățătorii interesați să ne contacteze pe adresa de email a instituției: complexmuzealbn@yahoo.com, pagina de Facebook: https://www.facebook.com/complexmuzeal.bistritanasaud, sau telefonic la 0263/211063 și 0740018928 (arheolog Radu Zăgreanu).

Sperăm să atragem interesul și unităților de învățământ cu care încă nu am stabilit contacte!

Împreună putem să descoperim trecutul, să ne cunoaștem mai bine și să legăm prietenii durabile!

Manager, Alexandru Gavrilaș