Noi proiecte la Sângeorz-Băi

Orașul Sângeorz-Băi intră în linie dreaptă și cu noile proiecte pentru perioada următoare de finanțare, printre care se numărără pe lista sinteză și proiectul “Reabilitare, extindere, modernizare și dotare creșă, str.Teilor, nr. 1D, oraș Sângeorz-Băi, județul Bistrița-Năsăud.”

Pe lângă numeroasele proiecte deja în curs de implementare, la Sângeorz-Băi se lucrează intens pentru următoarea perioadă de finanțare, care contribuie nemărginit la bunăstarea comunității sângeorzene. Primarul orașului, împreună cu echipa administrației locale au luptat și luptă în continuare pentru a atrage fonduri europene cu mult peste așteptările unora, iar toate obiectivele propuse a fi executate se dovedesc a fi mai mult decât necesare orașului-stațiune.

Printre proiectele propuse viitoare se numără și construirea unui centru de hidrokinetoterapie și recuperare medical, modernizarea străzilor care nu au putut fi cuprinse pe proiectele din perioada de programare 2014-2020, construirea unui complex balnear, construire de îmbuteliere și valorificare apă mineral HEBE, construirea dispensarului uman, renovarea clădirilor rezidențiale în vederea îmbunătățirii eficienței energetice și multe altele.

Astfel, primarul orașului Sângeorz-Băi afirmă în continuare faptul că proiectele sunt singura șansă pentru dezvoltarea comunității, iar la asta se lucrează într-un ritm alert.

PRIMĂRIA ORAŞULUI SÂNGEORZ-BĂI