Olimpiada Inocenților

Invitați speciali și nenumărate surprize la Olimpiada Inocenților, ediția a XIII-a – 16 mai 2019

Pentru al XIII-lea an consecutiv, Fundația Inocenți Bistrița organizează cel mai mare eveniment dedicat copiilor și tinerilor cu dizabilități din județ – Olimpiada Inocenților.

Evenimentul are loc în data de 16 mai 2019 la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a încuraja și aplauda adevărații eroi – copiii și tinerii cu dizabilități.

Pe lângă sutele de participanți și invitați speciali, alături de noi, dorind să le ofere o zi de neuitat micilor Inocenți, se va afla și doamna Abby Rupp – atașat al Corpului Diplomatic al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București.

Și în acest an, partenerii noștri sunt Primăria Municipiului Bistrița, unitățile de învățământ special de pe raza județului Bistrița-Năsăud, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Bistrița – Năsăud, organizații, companii locale, licee.

Avem înscriși un număr de 339 de copii și tineri și peste 150 de voluntari locali.

Scopul principal al evenimentului îl constituie combaterea riscului de excluziune socială a copiilor și tinerilor cu dizabilități și creșterea gradului de conștientizare a comunității cu privire la problemele, nevoile, dar și potențialul pe care îl au aceștia, prin implicarea lor în acțiuni cu caracter cultural și de petrecere a timpului liber.

Pentru copiii și tinerii beneficiari ai evenimentului am pregătit numeroase activități sportive și artistice, dar venim cu multe surprize și pentru ceilalți participanți. Printre ele se numără și o tombolă caritabilă, în cadrul căreia punem la bătaie numeroase premii oferite de prieteni dragi ai organizației: vouchere la un spațiu de joacă, vouchere pentru activități sportive pentru copii, încărcătoare de telefon, stick-uri de memorie externă, tablouri realizate de copii, aranjamente de primăvară etc. Tot ce trebuie să faceți este să intrați în posesia unui bilet, în schimbul unei donații de minim 5 RON. Biletele sunt disponibile la sediul nostru din strada Toamnei, nr. 1A, et. 1. Totodată, alături de noi, vor fi și elevii Liceului de Arte Plastice “Corneliu Baba” care vor veni la eveniment cu un stand cu obiecte ce vor putea fi achiziționate în schimbul unor donații.

Vă așteptăm alături de noi!