PMB: Dezbatere online

Contextul epidemiologic actual și numărul ridicat al cazurilor de infectări cu noul coronavirus (COVID-19) fac imposibilă organizarea dezbaterii publice a bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Bistrița cu prezența fizică a cetățenilor.

În această situație, dezbaterea publică a bugetului se va desfășura luni, 12 aprilie 2021, de la ora 16.00, exclusiv online, pe platforma Zoom.

Condițiile de participare obligatorii sunt următoarele: completarea prealabilă a formularului de înscriere; înregistrarea pe platforma Zoom folosind numele și prenumele real; camera web să fie pornită pe tot parcursul intervenției.

Înscrierile se poate face începând de vineri, 09 aprilie 2021, și se vor încheia luni, 12 aprilie 2021, la ora 10:00, în limita a 100 de persoane, completând următorul formular: https://forms.gle/MBToj27ec8Fj2x739. 

Link-ul de acces pe platforma Zoom va fi transmis luni, 12 aprilie 2021, pe adresa de mail specificată în formularul de înscriere.

Înregistrarea pe platforma Zoom se va putea face luni, 12 aprilie 2021, începând cu ora 13:00. Intervenția va fi limitată la 5 minute, iar ordinea în care se va putea interveni va fi cea în care s-a făcut înregistrarea.

Reamintim că se pot depune propuneri privind proiectul de buget și la registratura primăriei, din str. Gheorghe Șincai, nr. 2 sau pe adresa de e-mail primaria@primariabistrita.ro.