”Premiile pentru inovare”

Competiția „Europa digitală – Premiile pentru inovare”

Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud organizează în cadrul Proiectului Centrului de Informare Europe Direct Bistrița, selecția pentru atribuirea „Premiilor pentru inovare”. Evenimentul își propune să evidențieze public meritele companiilor cu un nivel ridicat de digitalizare din județul Bistrița-Năsăud. Vor fi evidențiate un număr de 4 companii cu activitate în domeniul digital, câte una pe fiecare clasă de mărime (mare, mijlocie, mică, microîntreprindere).

Obectivul principal al competiției este creșterea nivelului de constientizare in randul firmelor din judetul Bistrita-Nasaud cu privire la importanta digitalizarii intreprinderilor si valorificarii oportunitatilor oferite pe piata europeana si mondiala.

Criteriul de includere în competiție: clasarea în top 5 companii din județul Bistrița-Năsăud, din clasa de mărime și domeniul aferent activității, conform rezultatelor financiare ale anului 2018.

Inscrierea la concurs a participantilor va avea loc in perioada 28 septembrie – 17 octombrie si se poate face accesand formularele de inscriere care se gasesc pe site-ul http://www.europedirectbistrita.ro/activitati.php

Evaluarea va fi realizata pe baza analizei Modelului de Afaceri Canvas, conform manualului Business Model Generation /Alexander Osterwalder si Yves Pigneur. Un juriu compus din experti din cadrul CIT TEHNOINF Bistrita va selecta castigatorii, opinia juriului fiind definitiva.

Termenul limita de inscriere in concurs este data de 17 octombrie, ora 12:00.

Premierea va avea loc in cadrul evenimentului Gala Topul Firmelor 2019, organizat de catre Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud in data de 24 octombrie, la Hotel Metropolis, Bistrita.