Proiect educativ ”Natură și aventură” – ediția a III-a ”În curtea grădiniței”

Așa credem și noi că…

    ,,Pe copil îl educă tot ce îl înconjoară: câmpul, pădurea, râul, marea, munţii, rândunelele, cucul, …. Faceţi tot posibilul ca şi copiii dumneavoastră să iubească tot ceea ce-i înconjoară, pentru că fără dragostea faţă de natură şi animale omul nu poate să simtă din plin, ceea ce numim, cu cel mai minunat dintre cuvinte, VIAŢA.”

                                                                                           C. Mihăiescu 

Şi…., pornind de la această idee, derulăm proiectul educativ „NATURĂ ŞI AVENTURĂ” care a ajuns la ediția a III-a, având ca scop stimularea interesului pentru sport a copiilor prin starea de bine descoperită de către aceștia în timpul activităților și jocurilor sportive.

Ne-am bucurat de rezultate frumoase în anii trecuți. Aceste rezultate sunt zâmbetele copiilor, bucuria de a fi implicați în activități sportive, starea de bine creată de prezența părintelui ca partener de joacă în mediul copilului, la grădiniță.

Așa că, reorganizând echipa, pornim într-o nouă aventură, unde „natura” va fi in permanenţă locul unde vom descoperi ceva interesant şi „aventura” va fi modul în care vom descoperi.

Coordonator proiect:

Prof. Bojor Codruţa Alina

Prof. Marica Rodica

Director, Prof. Boca Ana-Maria

Grădiniţa cu program prelungit „TRENULEŢUL VESELIEI” Bistriţa