Proiecte și activități DJST

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud organizează în perioada  august – decembrie 2020  în cadrul Centrului de Tineret Bistrița  următoarele proiecte: Tânăr ca tine sunt şi eu, Spune da- comunicării! şi Tineri antreprenori în comunitate.

Acţiunile se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 35 de ani şi constau în activităţi  de muncă în echipă şi divertisment, ateliere de lucru, consiliere – orientare în cariera şi campanii.

Prin aceste proiecte asigurăm accesul egal al tinerilor marginalizaţi sau excluşi social la medii de învăţare non-formală, urmărim ca tinerii implicați în proiecte să își dezvolte abilități de comunicare și interrelaționare, să își dezvolte abilități pentru a face alegeri educațional-ocupaționale în vederea realizării unui management al propriei cariere.

Toți cei interesați să participe la cel puțin unul din proiectele de mai sus pot să ne contacteze la numărul de telefon 0735854296 sau la adresa Str. Parcului nr.1, Bistrița- Compartimentul de Tineret.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud organizează până la sfârșitul anului 2020 următoarele proiecte proprii: Art Terapie ,,Up not Down”,  Concurs propuneri proiecte pentru tineri, Dezvoltarea tinerilor prin cunoaşterea naturii, Informarea, consilierea și orientara în carieră a elevilor bistrițeni, Creează dăruieşte şi eşti mai fericit! şi Eco-Natura.

Acţiunile se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 35 de ani şi constau în activităţi de creaţie, de muncă în echipă şi divertisment, ateliere de lucru, concursuri şi campanii.

Prin aceste proiecte urmărim ca tinerii implicați să aibă o mai bună    dezvoltare social-afectivă, fizică și cognitivă, o imagine de sine îmbunătățită. Deasemenea dorim să  atragem cât mai mulți  tineri în activități de petrecere a timpului liber prin : valorificarea tradițiilor și obiceiurilor în viața culturală, muzică, dans și arte plastic, crearea de mecanisme de promovare a activităților și proiectelor derulate de organizațiile neguvernamentale de și pentru tineret în rândul comunității.

Toți cei interesați să participe la cel puțin unul din proiectele de mai sus pot să ne contacteze la numărul de telefon 0735854296 sau la adresa Str. Parcului nr.1, Bistrița- Compartimentul de Tineret.