Proiecte DJST

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud organizează până la sfârșitul anului 2019 următoarele proiecte proprii: Art Terapie ,,Up not Down”, 13 Pași spre cultură prin lectură și matematică, Ziua Mondială fără tutun,  Concurs propuneri proiecte pentru tineri, Mişcare prin dans – Ziua Tineretului, Eco-Natura şi  Informarea, consilierea și orientarea în carieră a elevilor bistrițeni.

Acţiunile se desfăşoară în parteneriat cu: Inspectoratul Şcolar Judeţean  Bistriţa-Năsăud, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița- Năsăud, Primăria Municipiului Bistrița Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă ,,Lacrima”, Consiliul Local al Tinerilor, Cluburile şi şcolile de dans din Bistriţa-Năsăud, ONG-uri din județ.

Acţiunile se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 35 de ani şi constau în activităţi de creaţie, de muncă în echipă şi divertisment, ateliere de lucru, concursuri şi campanii.

Prin aceste proiecte urmărim ca tinerii implicați să aibă o mai bună dezvoltare social-afectivă, fizică și cognitivă, o imagine de sine îmbunătățită. Deasemenea dorim să  atragem cât mai mulți  tineri în activități de petrecere a timpului liber prin: valorificarea tradițiilor și obiceiurilor în viața culturală, muzică, dans și arte plastic, crearea de mecanisme de promovare a activităților și proiectelor derulate de organizațiile neguvernamentale de și pentru tineret în rândul comunității.

Toți cei interesați să participe la cel puțin unul din proiectele de mai sus pot să ne contacteze la numărul de telefon 0263231470 sau la adresa Str. Parcului nr. 1, Bistrița- Compartimentul de Tineret.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud organizează în perioada mai – decembrie 2019 în cadrul Centrului de Tineret Bistrița următoarele proiecte: Tineri antreprenori în comunitate, Spune da- comunicării! și  Start spre succes.

Acţiunile se desfăşoară în parteneriat cu: Inspectoratul Şcolar Judeţean  Bistriţa-Năsăud, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița- Năsăud, Primăria Municipiului Bistrița, Liceul Teoretic Radu Petrescu Prundu Bârgăului, Fundația Inocenți, Centrul de Educație Incluzivă Lacrim,  Centrul SPA Schreiner,  ONG- uri din județ.

Acţiunile se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 35 de ani şi constau în activităţi  de muncă în echipă şi divertisment, ateliere de lucru, consiliere – orientare în cariera şi campanii.

Prin aceste proiecte urmărim ca tinerii implicați în proiecte să își dezvolte abilități de comunicare și interrelaționare, să își dezvolte abilități pentru a face alegeri educațional-ocupaționale în vederea realizării unui management al propriei cariere și abilități  antreprenorial.

Toți cei interesați să participe la cel puțin unul din proiectele de mai sus pot să ne contacteze la numărul de telefon 0263231470 sau la adresa Str. Parcului nr.1, Bistrița- Compartimentul de Tineret.

Director executiv, Constantin Florian