Reborn: Ateliere de dans

„Performanță în pași de dans” la Reborn Dance Studio

Pe timpul verii la Reborn Dance Studio se organizează proiectul „Performanță în Pași de Dans”, care propune organizarea de ateliere de Street Dance și Breaking adresate tinerilor din Bistrița pasionați de dans.

Vestea bună este că pe lângă promovarea mișcării prin dans, accesul la aceste ateliere este gratuit pentru toți participanții.

Scopul proiectului „Performanță în Pași de Dans” este creșterea comunității de dansatori cât și a nivelului lor de performanță pentru un palmares inedit prin care să se popularizeze talentele Bistriței la campionatele naționale de dans.

La Reborn Dance Studio există deja un program de perfecționare a dansatorilor, prin care se organizează  lunar ateliere de Street Dance și Breaking sub numele de „Atelierul de Street Dance” și „The Breakin’ Lab”, la care sunt invitați cei mai buni instructori din țară, cu experiență vastă, să susțină cursuri de perfecționare pentru membrii școlii de dans bistrițene.

Programul atelierelor de dans:

JOI, 15 iulie – Atelierul de Street Dance cu Nuț Alexandru, de la Street Groove Studio din Cluj – Napoca.

11:00 – 12:20 – Nivel începător

12:30 – 14:00 – Nivel intermediar 

Vineri, 16 iulie – The Breakin Lab cu Rugină Alexandru, reprezentând trupa Ripperz din București.

11:00 – 12:20 – Nivel începător

12:30 – 14:00 – Nivel intermediar

Înscrierile se pot face prin mesaj pe rețelele de socializare facebook sau instagram @reborndancestudio sua la numărul de telefon 0751.400.369.  Pentru ambele zile, locurile în sala de dans sunt limitate!

Următoarea șansă a tinerilor bistrițeni să profite de aceste cursuri gratuite va fi abia în perioada 19-20 august.

Proiectul „Performanță în Pași de Dans”, este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, prin fonduri  finanțate nerambursabil.