Reborn Graffiti

Cel mai cool grafitti se află în sala de dans Reborn

Reborn Dance Studio, a organizat pentru prima dată la Bistrița un Graffiti Workshop, împreună cu Paul Marina aka Marinaru`, un artist extrem de talentat, din Cluj-Napoca. Cu ocazia renovării sălii de dans, noi, Reborn Dance Studio ne-am gândit să o personalizăm și să o scoatem din tipa și am chemat unul dintre cei mai renumiți artisti de Graffiti din Cluj, pentru a face un desen care să reprezinte cultura Hip Hop în școala de dans Reborn.

Cu această ocazie, în acest weekend Reborn a organizat primul workshop în domeniul graffiti-ului din oraș, la care au participat 35 de copii din Bistrița.

 Un om calculat, dacă facem referire la munca lui, Marinaru le-a oferit copiilor câteva informații despre ce înseamnă această artă. Le-a făcut un alfabet de graffiti, iar fiecare copil trebuia să își scrie numele în stilul arătat de el. La final, copiii au primit din partea lui stickere, diplome de paticipare și schița cu desenul realizat de el. Porțile vor fi deschise săptămâna aceasta la Reborn Dance Studio și orice doritor este invitat să vadă personal opera de artă.

Marinaru`, un super artist din cultura Hip Hop, originar Clujean, stăpânește arta graffiti-ului timp de 13 ani, iar de 4 ani profesionist. Reprezintă Concrete Rockers și Haos Crew Este absolvent al profesionalei de Electronică și comunicații. Este foarte mândru de faptul că nu a absolvit nicio școală sau curs în domeniul artei. A fost autodidact de când se știe! A început prin a reproduce comic book-urile colegilor de clasă, până când s-a pus serios pe graffiti.

Ne-am bucurat că am avut alaturi de noi atâta pasiune și dedicare și abia așteptăm proiectele viitoare!