Redeschidere Winmarkt

Am deschis, am dat #RESTART! #shoppinginsiguranta

Cele 14 centre comerciale Winmarkt, deținute în toată țara, sunt deja deschise clienților.

Făcând parte din categoria unităților comerciale sub 15.000 mp, magazinele cu o suprafață mai mică de 500 mp și-au reluat activitatea.  

Winmarkt s-a asigurat că primește cumpărătorii în condiții de siguranță, suprafața interioară a centrelor comerciale a trecut printr-un proces de dezinfecție mai complex înainte de deschidere și s-au luat o serie de măsuri pentru protecția și siguranța oamenilor. 

Filtrele pentru sistemul de ventilație și aer condiționat au fost schimbate iar igienizarea spațiului se face de mai multe ori în timpul zilei, în special pe suprafețele cu care vizitatorii intră frecvent în contact (balustrade, scări rulante, butoane lifturi, mânere uși etc).

De asemenea, intrările sunt prevăzute cu dezinfectant pentru mâini, pus la dispoziția tuturor celor care trec pragul centrului comercial iar agenții de pază fac triaj epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu instrumente non contact.

Ne dorim ca toți oamenii care ajung în centrele noastre să se simtă în siguranță la cumpărături și să știe că depunem toate eforturile pentru a menține un spațiu igienizat.” declară Iulian Hatmanu, Property Manager Winmarkt.

Conform prevederilor legale în vigoare, purtarea măștii de protecție este obligatorie atât pentru personalul magazinelor, cât și pentru clienții care intră în centrele comerciale. Prin sistemul audio sunt comunicate, la fiecare 30 minute, mesaje de informare și prevenție împotriva răspândirii virusului. De asemenea, în fiecare locație a fost implementată semnalistică de prevenire și de distanțare fizică, prin afișe, semnalizatoare pe podele s.a.

Momentan, ramân închise, până la noi reglementări din partea autorităților, spațiile de joacă pentru copii, de entertaiment și zona de food court, fiind disponibile doar serviciile de livrare la domiciliu.  

Despre Winmarkt:

Achiziționată în 2008 de compania italiană Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este una dintre cele mai extinse rețele de centre comerciale din România. Winmarkt are în proprietate 14 centre comerciale și o clădire de birouri, situate la kilometrul 0 al fiecăruia dintre cele 13 orase: Alexandria, Bistrița, Brăila, Buzău, Cluj-Napoca, Galați, Piatra Neamț, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Tulcea, Turda și Vaslui.

www.winmarkt.ro

www.gruppoigd.it