Romeo Florian, ACoR: Noi cu fapta, el cu vorba!

Stimați colegi primari,

A apărut minunea județului, dl. deputat Ionuț Simionca. El face, el desface, el le știe pe toate. Vă aduceți aminte de invitația la ședința ACoR BN, când ne promitea sprijin la tot ceea ce se pricepe domnia lui? Evident mai puțin cu bugetul, că acolo e mai complicat. Și după cum ați văzut se ține și de cuvânt.

Depune amendamentul pentru investiţii în comune, după care nu votează bugetul, iar apoi trâmbițează sus și tare cum face și cum desface el. Mai nou se opune majorării pensiilor de serviciu ale primarilor pe care evident primarii nu le au. Dar el ni le taie. Hotărât omul! Asta cu tăiatul o știe de la ăl bătrân, Băsescu.

Strânge bani pentru autostrăzi sau dacă nu la următorul buget va propune singur o autostradă Bistrița-Washington, că doar de acolo a venit să ne salveze.

Mai există multe alte minuni făcute de omul minune al județului Bistrița-Năsăud. Deci, stimați colegi, nu ezitați să apelați la minunea noastră, dată nu de votul cetățenilor, ci de un calcul de distribuție a mandatelor. Vă rezolvă pe loc și de îndată. El este cel care face și cel care desface. Noi cu fapta, el cu vorba!

Romeo Florian
Primarul comunei Lechința
Președintele A.Co.R. Bistrița-Năsăud