Și tu poți da o mână de ajutor!

Mai multe drumuri distruse și case inundate în urma ploilor torențiale din ultimele zile, 20 de persoane evacuate, dintre care 14 adulți și șase copii. Locuitorii evacuați din calea apelor au necesitat cazare temporară în alte locații. Valoarea pagubelor materiale este încă în curs de evaluare. Acesta ar fi deocamdată bilanțul în urma inundațiilor de marți, 23 iunie, din comuna Rodna.

Filiala din localitate a Uniunii Salvați România, împreună cu Asociația „Iubirea pentru om” din orașul Sângeorz-Băi, au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundațiile din localitate.

„Haideți să fim solidari cu persoanele aflate într-un moment dificil, în urma inundațiilor de la Rodna! Am demarat această acțiune în ideea de a ajuta material, măcar parțial, concetățenii noștri afectați de calamitate. Cu puțin de la fiecare, putem face mult! Acest gest mic poate să devină motorul unei acțiuni de solidaritate mai însemnate și din partea altora”, spune Cristian Fridman, vicepreședinte USR Rodna.

„Suntem ceea ce dăruim! Uniți la bine și la greu!”, susține la rândul său Stelian Strugar, președintele Asociației „Iubirea pentru om”, din Sângeorz-Băi.

Persoanele sau societățile interesate să doneze bani pentru locuitorii aflați în dificultate din cauza pagubelor produse de revărsarea apelor pot face acest lucru în contul bancar al Asociației „Iubirea pentru om”; IBAN: RO75 BTRL RONC RT03 9845 5101, deschis la Banca Transilvania.

Pentru cei aflați la nevoie, fiecare donație contează!