Spectacol caritabil Inocenți

“Să dăruim din suflet pentru suflet” – Spectacol caritabil în beneficiul copiilor Inocenți

În prag de sărbători, Latin Art Dance Studio Bistrița și Fundația Inocenți Bistrița au bucuria de a vă invita la un spectacol caritabil în beneficiul copiilor defavorizați, care va avea loc vineri, 20 decembrie, începând cu ora 18:00, la Centrul Cultural Dacia Bistrița.

Organizatorii au pregătit pentru noi o seară cu adevărat specială din care nu vor lipsi momente de muzică populară, dans, colinde, toate menite să ne introducă în atmosfera frumoaselor sărbători de iarnă. Atmosfera va fi întregită de Oana Matei și Emilian Coruți, Lia and the band, Mirela Petruș, Dorina Hoza, Lenuța Filipoi, Alina Ceuca, Izabela Miron, Ansamblul Nunta Zamfirei T&M, Latin Art Dance Studio. Prezentatorii acestui eveniment vor fi Menut Maximinian & Izabela Miron.

Intrarea este liberă!

În schimb, dacă doriți să veniți în sprijinul sutelor de copii defavorizați, beneficiari ai programelor Fundației Inocenți Bistrița, puteți face o donație în seara evenimentului sau în contul RO03BTRL00601205241883XX (LEI).

În acest moment, Fundația Inocenți Bistrița derulează patru tipuri de programe:

– suport educațional și integrare socială pentru copiii defavorizați;

– suport psiho-social pentru copiii spitalizați;

– intervenție timpurie pentru copiii cu nevoi speciale;

– “Eu și familia mea” pentru copiii din Centrul de Plasament Bistrița.

Detalii privind misiunea, programele și beneficiarii organizației, puteți afla accesând site-ul www.inocenti.ro.

Pentru informații suplimentare privind spectacolul “Să dăruim din SUFLET pentru SUFLET”, persoana de contact este Tarnița Andrei, 0753 657 056,  

https://www.facebook.com/events/658759807989995/

Vă mulțumim și vă așteptăm cu mare drag!

Echipa Fundației Inocenți