Star Party Perseide 2019

Echipa POV21 păstrează tradiția party-urilor astronomice și în 2019! Luni, 12 august de la ora 20:00, pe Dealul Budacului – zona Serbările Zăpezii, vom putea observa împreună, inclusiv cu ajutorul telescoapelor astronimice, ploaia de stele căzătoare numite Perseide!

Perseidele reprezintă unul dintre roiurile de framente de meteori pe care Pamantul le intersecteaza pe parcursul unui an. Veți avea șansa să meditați asupra propriilor dorințe, observând cerul alături de oameni cu adevărat pasionați de acest domeniu!

Vom face o introducere în orientarea pe cer, cu un laser astronomic, urmând apoi să observăm Constelațiile Zodiacale vizibile pe timpul verii. Pentru că ne dorim să fie un eveniment memorabil, vă vom prezenta și momentele noastre de entertainment! Astfel, vor concerta live: Alexandra Crăciun, The Serpents, Maria Matean, Sorin Găzdac, MadHouse și Navzar, care vor menține o atmosferă cât mai mișto. De asemenea, pentru că vrem ca tineretul să se distreze, vom avea activități recreative și jocuri surpriză. Cei mici se vor putea bucura de picturi pe față, realizate pe loc de colegele noastre artiste. Vom încheia seara cu o rundă de karaoke, imediat după spectacolul oferit de cântăreții noștri, unde încurajăm publicul să ni se alăture, și, desigur, ca la oricare eveniment la care ochii noștri sunt ațintiți la cer, vom lansa cât mai multe lampioane.

Întrucât nu putem fi egoiști în distracția noastră, pentru cei care doresc să contribuie, vom amplasa o urnă de donații. Banii strânși vor intra în posesia unei case de copii din județ.

Vă așteptăm, așadar, să vă aduceți familia sau gașca de prieteni la un eveniment ce sperăm să rămână memorabil! Intrarea este liberă. Totuși, nu uitați să veniți cu o pătură de acasă
și cu multă bună dispoziție! Vă așteptăm!

Gavrilă Urs