Târgul de Purici, în cifre

Cea de a VII-a editie a Targului de Purici s-a incheiat duminica 04.10.2020. Dupa centralizarea tuturor rezultatelor, aceasta editie arata astfel in cifre:

– s-au strans 43.100 lei+135 euro;

– cheltuielile ( transport St. Polten-Bistrita, afise, bannere, vaucere, flayere, masti, dezinfectant, manusi, rechizite….)   11.300 lei;

– venituri nete 31.800 lei si 135 euro;

– 42 de voluntari, incluzand si membrii LEO, insumand 705 ore de voluntariat, decana de varsta 74 de ani;

– 21 de membri Lions, 603,5 ore de voluntariat.

Avand in vedere conditiile speciale din acest an, generate de pandemie, consideram rezultatele ca fiind deosebite si suntem extrem de satisfacuti ca am reusit sa nu intrerupem traditia de care se bucura acest eveniment.

Pentru aceasta reusita multumim in primul rand cetatenilor Bistritei, cei care au inteles scopul acestui targ si ne-au stat alaturi, atat ca donatori cat si cumparatori. Ani de an va simtim tot mai aproape, ceea ce ne da curajul de a continua.

Referitor la voluntarii nostri si tinerii membri ai Clubului Leo…. nu putem spune decat „multumim dragilor”! Ati fost, ca intotdeauna, grozavi!

Multumim administratiei locale, Consiliul Judetean, Prefectura, Primaria Municipiului, si nu in ultimul rand minunatei noastre gazde, Muzeul Bistrita, gazda care a contribuit decisiv la bunul mers al evenimentului.

Mai mult ca niciodata, presa a fost alaturi de noi , ajutand la popularizarea actiunii, drept pentru care le adresam toata gratitudinea noastra. Multumim Timponline, Ardeal TV,  Bistriteanul.ro, Antena 3,  Radio Transilvania, Bistritanews.

Sponsori ai evenimentului: Camera de comerț, Dedeman SRL, Aletheia SA, Blajeana SRL, Heniu SA, Transmixt SRL, Inst Nistor SRL, Wawa Fresh Cosmetics SRL, Tourmont King SRL, Top Optica SRL.

Ne revedem la cea de-a VIII-a editie!

Presedinte 2020-2021 Lions Club Bistrita,

Adrian Sorin Balan