TEDxBistrița la Hotel Metropolis

Ediția inaugurală TEDxBistrița va avea loc pe 28 iunie, începând cu ora 18, la Hotel Metropolis. În cadrul ei, șase speakeri cu reală pregatire academică sau cu experiență în domeniul lor ne vor vorbi despre paradigme superioare ale educației, despre modul în care tehnologia ne afectează viața actuală și despre cum va arăta în viitor datorită iureșului AI (Inteligența Artificială). Pentru prima dată, bistrițenii vor putea participa la un eveniment TEDx în orașul lor natal, putandu-i cunoaște de aproape pe cei ce ne luminează cu idei „înaintea timpului lor”.

Acest eveniment este organizat de către tinerii voluntari de la Pov21, care doresc să aducă o nouă perspectivă publicului bistrițean și să pună umărul la o comunitate locală cât mai cosmopolită. Partenerii și sponsorii acestui eveniment sunt: Revista POV21, Romfulda, Rotary Club Bistrița, H.P. Kaysser International, BCVO Logistics, Sepia Print, Sanovil, Macon, Energoplast, Serviform și Acetica Company.

Speakerii de la TEDxBistrița – Beyond HumanIT sunt:

Rareș Manolache – Antreprenor, fondator Teen Tank;
Ștefan Mandachi – fondator al Spartanului, inițiator al protestului;
• Andrei Stupu – Director de brand Școala de Valori, Producător TV, Trainer;
• Alina Rusu – Specialist în psihologie evoluționistă, Associate Professor / Conf. Univ. Dr. Abilitat Universitatea Babes-Bolyai
• Ionuț Tata – Președinte al „Clusterului pentru Inovație și Tehnologie Brașov”;
• Maria Victoria Olinca – Cercetător științific, Lector la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București.
Gazda evenimentului: Urs Gavrila

Prețul unui bilet este de 50 de lei și se constituie în donație ONG-ului organizator – POV21. Sunt puse în vânzare doar 100 de bilete. Găsiți mai multe informații despre cum să cumpărați bilete pe www.tedxbistrita.ro

Despre TED

TED este o organizație nonprofit dedicată ideilor care merită răspândite, adesea sub forma unor discuții scurte, oferite de gânditori și executanți de vârf. Multe dintre aceste discuții sunt oferite la conferințele TED, inclusiv la reuniunea noastră anuală din Vancouver, precum și la TEDWomen, proprie TED.

Videoclipuri din saloane și mii de evenimente TEDx organizate independent în întreaga lume sunt disponibile gratuit pe TED.com și pe alte platforme. Versiunile audio ale discuțiilor de la TED2019 vor fi, de asemenea, publicate în TED Talks Daily, podcast TED, disponibile pe podcasturile Apple și pe toate celelalte platforme podcast.

Inițiativele deschise și gratuite ale TED pentru răspândirea ideilor includ TED.com, unde sunt postate zilnic noi videoclipuri TED Talk, TEDx, care permite mii de persoane și grupuri să găzduiască evenimente locale în stil TED din întreaga lume; programul TED Fellows, care selectează inovatorii din întreaga lume pentru a amplifica impactul proiectelor și activităților lor remarcabile; Proiectul Audace, care suprafețează și finanțează idei critice care au potențialul de a influența milioane de vieți; TEDSummit, care adună cei mai angajați membri ai comunității globale TED pentru brainstorming, discuții, spectacole, ateliere și un program eclectic de discuții de bază; și inițiativa educațională TED-Ed. TED are, de asemenea, o bibliotecă de podcasturi originale, incluzând Interviul TED cu Chris Anderson, Sincerely, X și una dintre cele mai descărcate emisiuni ale lui Apple Podcasts din 2018, WorkLife cu Adam Grant.

Urmăriți TED pe Twitter la http://twitter.com/TEDTalks, pe Facebook la http://www.facebook.com/TED, pe Instagram la https://instagram.com/ted și pe Snapchat la tedtalkshq