Terraqua Open 2019, la final

Fiecare editie a Terraqua Open este o poveste despre oameni: tineri, varstnici, copii, amatori ai jocului de tenis de camp. Unii veniti sa joace, cu gandul la trofeul de campion, altii sa-si sustina prietenii, dar si foarte multi pentru a se bucura de atmosfera creata.

Asa a fost si cea de-a VI-a editie a turnelui de nivel PLATINUM care s-a desfasurat in weekend-ul ce tocmai a trecut la baza sportiva Grand Slem Tennis Club – Bistrita. Desfasurata in parteneriat cu Circuitul national Tenis Partener si avand ca Title Sponsor firma bistriteana Terraqua Water Systems, competitia a starnit interesul jucatorilor veniti din 23 de orase, de la cele mai apropiate: Cluj-Napoca, Targu-Mures, Satu Mare, pana la cele mai indepartate: Timisoara, Sibiu, Brasov si chiar din capitala Republicii Moldova, Chisinau.

Patru zile cu peste 40 de meciuri in fiecare dintre ele, cu emotii, bucurii si dezamagiri. Patru zile in care organizatorii au reusit sa tina terenurile de joc in cele mai bune conditii, iar jucatorii sa ofere spectacol celor veniti sa-i sustina.

Nu au lipsit surprizele deja traditionale oferite la tombola BMW Artizan si cele doua seri cu gulas la ceaun, totul intr-o atmosfera de sarbatoare, astfel incat toti cei prezenti au putut sa simta ca acest turneu este pentru si despre ei.

Si pentru ca acest turneu a fost dedicat tuturor, am folosit bucurosi prilejul sa le vorbim celor veniti din diversele colturi ale tarii despre unul dintre cele mai frumoase si indraznete proiecte marca Tasuleasa Social, VIA TRANSILVANICA.

Le multumim tuturor pentru implicare! Pe de o parte, organizatorilor, Grand Slem Tennis Club si Tenis Partener, sponsorilor: RCB Electro ’97, Romfulda, Carpath Weld Industries, Acetica Company, Sepia Print, GSB Electric si BMW Artizan si pe de alta parte, jucatorilor, fara de care acest turneu nu ar exista si fanilor prezenti ai acestui sport, in care gasim doua caracteristici esentiale si speram noi, universale: fair play si respect!

Ne revedem la editia a VII-a Terraqua Open – 2020

Echipa Terraqua