Terraqua Open-Platinum Bistrița

TERRAQUA Open – Platinum Bistrita 2019

Start TERRAQUA OPEN – 167 de meciuri de tenis in 4 zile de concurs!

Astazi, 4 Iulie, a inceput mai mare turneu de tenis pentru amatori organizat anual la Bistrita, TERRAQUA OPEN. Aflata la cea de-a VI-a editie si organizat in ultimii doi ani in parteneriat cu circuitul national Tenis Partener la categoria de varf PLATINUM, competitia a adunat la start 187 de concurenti la cele doua probe: simplu si dublu.

Istoria spune ca TERRAQUA Open 2017 a fost surpriza anului la vremea respectiva, fiind un Gold aparent normal, dar care a strans nu mai putin de 160 de inscrieri (al 3-lea all time ca marime in Tenis Partener).

In mod obisnuit evenimentul era un turneu de casa, aflat la editia a 4-a si fiind organizat de clubul Grand Slem Tennis Club Bistrita alaturi de partenerii lor traditionali – TERRAQUA. In 2018, asa cum era si logic, s-a facut pasul catre cea mai inalta categorie din circuit, iar in 4-7 iulie 2019 este anuntat al doilea Platinum TERRAQUA Open.

Turneul  include 6 probe de simplu pentru toate nivelurile, dar si 3 probe de dublu, participantii urmand sa primeasca un kit de participare, produsul cel mai asteptat fiind tricoul oficial. Sunt pregatite premii de peste 5.000 de lei, o tombola si alte surprize, precum si o masa festiva pentru jucatori.

Editia a 2-a PLATINUM  se desfasoara cu suportul TERRAQUA Water System SRL, in calitate de Title Sponsor, dar si al sponsorilor Romfulda, RCB Electro ’97, Carpath Weld Industries, Compania de Costructii si Instalatii, GSB Electric, RCB Electric, BMW Artizan, Acetica Company, Sepia Print, precum si al radioului oficial EUROPA FM. Sponsori de sistem al Tenis Partener sunt Isostar, Barilla si Kronenbourg 1664 Blanc, magazinul oficial este TENNIS WAREHOUSE EUROPE, in timp ce coordonatori sunt MPG si PROAM Events.

Portile bazei sportive Grand Slem Tenis Club sunt deschise tuturor celor care vor sa se bucure de atmosfera pozitiva, plina de buna dispozitie specifica sportului alb!

Echipa TERRAQUA