”Veniți să împărțim bucurie!”

”Veniți să împărțim bucurie!” – o acțiune umanitară a TNL Târlișua și a prietenilor acestora, care vine să arate încă o dată, dacă mai era nevoie, că schimbarea în bine începe cu fiecare dintre noi. La fel și în rău!

Tineretul târlișuan finalizează astăzi o altă campanie, de această dată umanitară, menită să schimbe mentalități. Având în minte principiul paulin ”Celui cu mult nu i-a prisosit, și celui cu puțin nu i-a lipsit” (II Corinteni 8, 15), la fel ca și în preajma sărbătorilor de iarnă, tinerii liberali din comună, de această dată sub coordonarea lui Petrică Leon Rus, apelând în special la resursele financiare proprii, oferă din puținul lor semenilor.

Modesta lor acțiune a vizat 5 familii care din anumite pricini înregistrează un venit redus pe membru de familie. Cum ne-au obișnuit, ei nu-și doresc prin acest mesaj trâmbițarea acțiunilor întreprinse într-o manieră becalistă, ci doar atenționarea consătenilor cu privire la puterea pe care o pot dobândi asociindu-se.

Trăgând nădejdea că viitorul va fi marcat de trezirea multora, aceștia doresc tuturor consătenilor să capete și să păstreze gândul bun, conform căruia Dumnezeu ni se înfățișează la începutul drumului spre mântuire în persoana fiecărui semen de lângă noi și că Iisus a acceptat condiția umană, inclusiv moartea pe cruce, pentru mântuirea tuturor. Toate acestea ne dau dreptul să credem că numai împreună ne vom dezvolta și numai împreună ne vom mântui.