Veteran de război, la 100 de ani

Cinste și recunoștință veteranilor! 100 de ani de viață, 100 de ani de istorie!

LA MULȚI ANI! veteranului de război, sublocotenent (r) Teodor Avram la împlinirea vârstei de 100 de ani!

Venerabilul veteran a fost sărbătorit joi, 20 februarie, în localitatea Chiuza, și a avut alături familia și prietenii, precum si reprezentanți ai Instituției Prefectului, ai Brigăzii 81 Mecanizată, ai Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud, ai Asociaților de Veterani din județ, ai Inspectoratului Județean de Jandarmi și de Poliție.

În cadrul activității domnul sublocotenent (r) Teodor Avram a primit din partea militarilor Brigăzii 81 Mecanizată „General GRIGORE BĂLAN” o diplomă de mulțumire și o plachetă aniversară, în semn de apreciere și profundă recunoștință pentru sacrificiul și faptele de arme din al Doilea Război Mondial.

Toți cei prezenți au asistat la o lectie de istorie emoționantă, prin rememorarea momentelor petrecute de veteranul de război în timpul celei de-a doua conflagrații mondiale pe frontul est și în timpul celor 4 ani petrecuți ca prizonier de război, când a venit pe jos din Siberia și a trecut fluviul Tisa, pentru a ajunge acasă.

Noi militarii nu ne uităm #Veteranii și suntem  profund recunoscători pentru că suntem aici și acum, datorită eroilor neamului românesc care au luptat vitejește  pentru patrie!

OFIŢER  CU INFORMAREA ŞI RELAŢIILE  PUBLICE AL BRIGĂZII 81 MECANIZATĂ „General GRIGORE BĂLAN”

Căpitan Andreea-Maria MUREŞAN