Ziua Jandarmeriei. Punct de informare la Bistrița

Jandarmeria Română, la aniversarea celor 169 de ani de la înfiinţare

Activităţile prilejuite de aniversarea Zilei Jandarmeriei Române au continuat vineri, 29 martie a.c., cu punctul de informare organizat în zona BIG din municipiul Bistriţa. Bistrițenii au putut vedea și încerca materiale şi autovehicule folosite în misiuni de jandarmi.

Iubitorilor muntelui le-au fost prezentate materialele specifice folosite în misiunile din mediul montan executate de Jandarmeria Montană Rodna şi Piatra Fîntînele.

Punctul în care au fost prezenţi jandarmii a fost luat cu asalt de copii şi adulţi deopotrivă, fiecare fiind interesat atât de materialele expuse, cât mai ales de câinii de serviciu.

Activităţile vor continua şi luni, 01 aprilie a.c., la Năsăud, în curtea Colegiului Naţional George Coşbuc, respectiv marţi, 02 aprilie a.c., în localitatea Sângeorz-Băi, în curtea Şcolii Gimnaziale din localitate.

Manifestările dedicate Zilei Jandarmeriei Române la Bistriţa se vor încheia miercuri, 3 aprilie 2019, când, de la ora 12.00, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, veţi putea asista la un ceremonial militar specific, veţi putea vedea tehnica folosită de jandarmi în diferite misiuni dar şi autovehiculele aflate în dotarea inspectoratului.

La toate aceste activităţi vor fi prezenţi şi câinii de serviciu ai jandarmilor bistriţeni a căror exerciţii constituie mereu un punct de atracţie pentru vizitatorii de toate vârstele.

Vă aşteptăm alături de noi!

Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud – Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul