Ziua pentru Adopție

2 Iunie este Ziua Națională pentru Adopție, o zi deosebită, în care este  celebrată adopția, această procedură minunată, prin care familiile se formează, se întregesc. Astăzi îi sărbărorim pe acei micuți care la debutul vieții, au parte de dificultăți, de suferințe fizice sau răni emoționale, copii care au cunoscut ceea ce înseamnă boala, abuzul, neglijarea sau pierderea (uneori încă din ziua în care s-au născut) dar care în drumul lor întâlnesc suflete pline de sensibilitate, care pur și simplu strălucesc prin devotamentul și dragostea cu care construiesc drumuri luminoase și povești fericite.

În acest an, astfel de povești speciale au început pentru 20 copii din județul nostru. Dar alți 45 își așteaptă părinții adoptivi, alături de care  să  scrie o poveste frumoasă, plină de sens, împlinire, veselie și seninătate!

Adresăm pe această cale, cele mai bune gânduri, urări de sănătate, fericire și multe împliniri, pentru copiii adoptați, pentru cei care așteaptă să fie adoptați, pentru familiile care au adoptat sau adoptă! La mulți ani!

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială

și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud